Medicinska škola Ante Kuzmanića Zadar poziva na Dan otvorenih vrata koji će se održati u četvrtak, 7. travnja s početkom od 10 sati.

Svi njihovi budući i sadašnji učenici, zajedno s roditeljima, imat će priliku sudjelovati u izradi promotivnih plakata i letaka za pozitivno zdravstveno ponašanje s preporukama za očuvanje zdravlja, te će moći provjeriti krvni tlak i razinu šećera u krvi i na taj način ujedno obilježiti Svjetski dan zdravlja.

- Osim toga, očekuju vas vrlo zanimljiva i edukativna predavanja o zdravlju i prilikama za zapošljavanje u sektoru zdravstva, koja će se održati u periodu od 12 do 14 sati. Također, moći ćete saznati sve o programima i upisima - zato pripremite sva svoja pitanja! Tu smo za vas!, poručuju iz Medicinske škole.

Događanje je dio aktivnosti u sklopu provedbe projekta „MEDICINSKA+: Unaprjeđenje rada Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar - regionalnog centra kompetentnosti u sektoru zdravstva". Projekt MEDICINSKA+ financira se u 100-postotnom iznosu iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali" 2014.-2020. Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA je kao regionalni koordinator u suradnji s prijaviteljem i partnerima pripremila i prijavila projekt, a tehničku pomoć pruža i u provedbi.