Na Putu Murvice jutros je otvorena treća trgovina Lidla u Zadru. Odmah u 8 sati, nakon što su vrpcu prerezali voditeljica trgovine Marina Božić i regionalni voditelj prodaje David Čavić, u nju su ušli prvi kupci, koji su ciljano došli kako bi kupili proizvode na posebnoj akciji u povodu otvorenja, ali i razgledali novi trgovački centar u ovom dijelu grada.

- Ovo je predivan kvart za koji su naše studije pokazale da ima potrebu za ovakvom trgovinom te da je isplativost velika. To se vidjelo i posljednjih sedam-osam dana, kada su nam kupci dolazili na vrata pitati kad će biti otvorenje. Očekujemo veliki interes već u ovom prvom tjednu, koji otvaramo s nizom atraktivnih cijena za prehrambene i neprehrambene artikle, rekla je nakon otvorenja Marina Dijaković, voditeljica korporativnih komunikacija Lidl Hrvatska.

Treći centar je ujedno najveći do sada (oko 1.200 metara četvornih), s novim modernim konceptom gradnje. Zgrada ima puno veću energetsku učinkovitost od standardnih centara, s puno prirodnog svjetla u trgovini i 150 parkirališnih mjesta ispred centra. Na dva mjesta postavljeni su punjači za električne automobile, što je također standard novih Lidlovih gradnji.