Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje  nad 31-godišnjakom kojeg se sumnjiči za prijevaru.

Sumnjiči ga se da je početkom ožujka ove godine u Biogradu u trgovini trgovačkog društva s ciljem pribavljanja protupravne materijalne koristi, unajmio građevinski alat nakon čega ga nije vratio u dogovorenom roku i na taj način oštetio trgovačko društvo za iznosi oko 12 tisuća kuna. Protiv osumnjičenog je Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena kaznena prijava.

Također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za krađu. Njega se sumnjiči da je 19./20. veljače ove godine na Pašmanu otuđio kombi vozilo 26-godišnjeg vlasnika, u kojem se nalazio razni građevinski alat, čija se vrijednost procjenjuje na iznos od 23 tisuće kuna. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja, policija je početkom ožujka na Pašmanu u garaži osumnjičenog pronašla otuđeno vozilo s alatom te ga vratila vlasniku. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Krađa, protiv 62-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.