Zavod za javno zdravstvo Zadar najavljuje tri promotivna edukacijska događanja u sklopu projekta „ON TIME - Prevencijom i ranim otkrivanjem do učinkovitijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke„ koja će se održati u općini Pakoštane, Bibinjama i Biogradu na Moru.

U Biogradu na Moru događanje će se održati u utorak, 29. ožujka (Poduzetnički inkubator, Bukovačka 23), u Općini Bibinje (multimedijalna dvorana, Trg Tome Bulića 2) u srijedu, 30. ožujka, dok je u općini Pakoštane (općinska vijećnica, Kraljice Jelene 78) događanje zakazano za četvrtak, 31. ožujka. Sve tri edukacije počinju u 17 sati.

Glavni je cilj projekta promicanje prevencije, rane dijagnoze i optimizacije liječenja raka debelog crijeva i raka dojke uz jačanje kvalitete javnozdravstvenih usluga te mjerenje „pametnom vagom" uz individualne konzultacije i prigodno osvježenje.

Zavod za javno zdravstvo Zadar prigodno organizira ovo događanje s ciljem predstavljanja projekta te kampanje o prevenciji i ranom otkrivanju raka debelog crijeva i dojke u svrhu povećanja znanja šire javnosti.

U slučaju nemogućnosti fizičkog prisustvovanja, na događanje moguće se povezati i virtualno na sljedećoj poveznici.

Za dodatne informacije obratite se na sljedeću e-mail adresu: [email protected].