Zadružna pivovara Brlog u subotu, "od 11 pa dok nam bude dobro", organizira drugi po redu Brlog Craft Market, uz Dan otvorenih vrata pivovare. Na sajmu će se moći kušati domaće, craft pivo, ali i u pratnji vodiča obići pivovara i upoznati se s procesom pravljenja piva.

U bogatom popratnom programu akademski kipar, učitelj likovnog i svestrani umjetnik Boris Cikač instalirat će svoje umjetničke radove, Goran Šućurović postavit će svoje radove od metala i drva a Roberto Vodanović Čopor predstavit će svoje zbirke poezije, fanzine, kolaže, više glazbenih izdanja na CD-u i kazetama.

Posjetitelji će moći razgledati ili kupiti handmade nakit AGart, prirodna kozmetika OPG Vrkić, eterična ulja, sapuni i macerati OPG Dalnature, unikatni proizvodi za djecu, printevi na majice i šalice Modelina, heklane igračke Made in Crochet, dječje potrepštine E&M baby room...

- Bit će muzike na terasi i hrane za vegane i za one koji to nisu. Hrana se dijeli besplatno, a na vama je da ostavite, ako želite, donaciju za istu koja će potom ići direkt u Banovinu za pomoć ljudima pogođenima potresom. Dio od svakog prodanog piva ide za pomoć ljudima u Ukrajini, kažu organizatori.