U Košarkaškom klubu Sonik Puntamika drugi je put ove sezone došlo do promjene trenera. Naime, nakon nepunih mjesec dana klub je napustio Hrvoje Vlašić te će momčad u nastavku sezone voditi njegov dosadašnji pomoćnik, ujedno i trener u omladinskom pogonu, Roko Jurlina, javlja HRT Zadar.

- Još prošli tjedan zahvalio sam se predsjedniku kluba, jer smatram da u ovom trenutku, s obzirom na situaciju u momčadi, nema potrebe za mojim angažmanom. Došlo je do značajnih promjena u igračkom kadru i ja se mogu samo zahvaliti svima u klubu na ukazanom povjerenju te im poželjeti mnogo sreće u nastavku natjecanja - rekao je Vlašić.

Roko Jurlina već je vodio momčad u nekoliko navrata i dobro poznaje većinu igrača koju ima na raspolaganju.

- Situacija sigurno nije dobra, neki igrači su napustili momčad, ali to nipošto ne znači da ćemo se predati. Moramo se skupiti i odigrati najbolje što možemo do kraja natjecanja. Pokušat ćemo dovesti još poneko novo ime kako bi osvježili momčad i boriti se do kraja - kaže Jurlina, koji je protiv Zadra vodio momčad u kojoj je igralo dosta kadeta.

Sljedeću utakmicu Puntamičani bi trebali igrati 12. ožujka na gostovanju kod Zaboka. Prema situaciji u klubu, čini se da je ispadanje u niži rang neminovnost.