Sve duži i topliji dani znače samo jedno - uskoro ćemo prošetati nove modne kombinacije, a tome prethodi dobar shopping! U trgovine centra Supernova Zadar pristižu nove kolekcije u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Što nam ovo proljeće donosi na modnom polju saznat ćete već pri prvom sljedećem posjetu centru Supernova. Šarenilo u izlozima odaje nam da će ovo proljeće biti u znaku boja. Nakon zimskih zagasitih tonova i strogih linija, proljeće nam donosi pravo osvježenje i modne kombinacije koje u trenu mogu popraviti raspoloženje. Neutralni tonovi i dalje će pronalaziti put do srca ljubitelja modne jednostavnosti i klasike, no zasigurno će čak i oni pokleknuti neodoljivom trendu i odabrati pokoji kontrastni komad u nekoj od najpopularnijih boja sezone kao što su ružičasta, plava, zelena i žuta i to, pogađate, u svojim jarkim i upečatljivim nijansama.

Na listi želja mnogima je zasigurno i ove sezone nova haljina, a iako smo ih navikli nositi tijekom cijele godine, u toplim danima koji dolaze, one zaista zablistaju u punom sjaju. Lepršavi materijali ponovno su imperativ kada govorimo o najpopularnijim modelima, ali ove ćete sezone uočiti jedan poseban trend - modele inspirirane šezdesetim i sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. Pomalo eklektični uzorci karakteristični za modu tog perioda imat će konkurenciju u potpunoj suprotnosti - bijelim haljinama. Nježne, lepršave i romantične, bijele haljine bit će odličan odabir za svako doba dana i brojne prilike, ovisno o modelu koji preferirate i odaberete.

Dok čekamo da sunce zagrije ulice i zasja u svom punom sjaju, uživajmo u prijelaznom razdoblju koje i ove sezone vašem stilu donosi slojevitost i nebrojene kreativne mogućnosti. Preferirate li bezvremenski jeans, u novim se kolekcijama sigurno krije vaš novi omiljeni par traperica. U kombinaciji s nešto prozračnijim pletivom ili lepršavim jaknama, od jutra do mraka izgledat ćete neodoljivo i zanimljivo. Osim odjevnih komada, nove kolekcije donose i savršene modele obuće, a posebnu pažnju obratite na modne dodatke poput nakita i neizostavnih sunčanih naočala.

Uživajte u shoppingu i pripremite se za nikad uzbudljiviju modnu sezonu uz ponudu svojih omiljenih brendova, a sve novosti pratite i online, na društvenim mrežama i web stranici centra Supernova Zadar.