Napokon je objavljena dobitnica posla u Odjelu za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka nakon što je još u studenom Grad Zadar objavio natječaj.

 Mateja Kulaš, magistra prava dobila je stalno radno mjesto više stručne suradnice II - za turizam, zaštitu potrošača i civilnu zaštitu. Pročelnik Ivica Katić jutros je potpisao ugovor a objava o novoj gradskoj službenici objavljena je na stranici Grada Zadra. Za to mjesto bilo je 14 kandidata, na kraju je samo njih četvero izašlo na pisani dio provjere znanje.

Katić je uvjeren da su izabrali pravu kandidatkinju s obzirom na njezine kvalifikacije i iskustvo te da je ona odmah sposobna samostalno pristupiti poslu u tom Odjelu. Do sada je radila na EU projektu Škola puna mogućnosti susjednog Odjela za predškolstvo i školstvo. Prije toga je bila na stručnom osposobljavanju u odsjeku turizma tadašnjeg Ureda državne uprave.

S novom djelatnicom, Odjel za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka racionalizirao je svoj opseg poslova jer će ona pokrivati dotadašnja dva odsjeka, smatra pročelnik Katić.