Nekretnina čija je vrijednost prethodno procijenjena na 10,7 milijuna kuna, na bubnju je prodana za 1,3 milijuna kuna, odnosno za nešto više od desetine svoje vrijednosti.

Riječ je o površini od 83.693 m2 (čkbr. 8389/1097), u naravi pašnjaku  na području naselja Proboj u gradu Paga koji je ostao kao stečajna masa iza zagrebačke tvrtke za turizam i ugostiteljstvo, Superbum promet. Sretni kupac je Impuls partner koji je ponudio najvišu cijenu na četvrtoj elektroničkoj javnoj dražbi. Kako ranije nije bilo interesa za ovu nekretninu, licitacija je oglašena po simboličnoj početnoj cijeni od svega jednu kunu. Rasprodaja je privukla šest tvrtki koje su uplatile jamčevinu, no tri se u samom nadmetanju ipak nisu oglasile svojim ponudama.

Zanimljivo je kako je među onima koji su učinili taj korak Centar banka iako je u stečaju. Upravo je ova banka, koja je financijski slom doživjela prije desetak godina, prva priložila ponudu i to u iznosu od 200 tisuća kuna. U nadmetanje za pašnjak potom se uključila splitska tvrtka Stanovi Jadran, kojoj je jedna od posljednjih investicija Heritage hotel Armerun u Šibeniku. Oni su stali na ponudi od 600 tisuća kuna, dok je Centar banka išla do 1.280.000 kuna. Zadnju i najvišu od ukupno 12 ponuda priložio je Impuls partner, koju je za trgovinu i usluge osnovao zagrebački odvjetnik Branko Škarica. Nekretnina im je dosuđena u ponedjeljak na Trgovačkom sudu u Zagrebu.