Zadar, 9. veljače 2022. - U najromantičnijem mjesecu u godini Supernova Zadar ponovno vas nagrađuje. Povodom Dana zaljubljenih traži se #SuperPar!

Veljača je tradicionalno rezervirana za slavljenje ljubavi, lijepe geste, romantične večere i prigodne poklone. Dok ćete u trgovinama centra Supernova Zadar pronaći savršene outfite i baš one darove koje ste zamislili, na Facebook stranici centra čeka vas još jedno zanimljivo iznenađenje. Povodom Valentinova, Supernova vas nagrađuje odličnim nagradama, a dovoljno je da budete kreativni i poznajete barem jedan #SuperPar.

U komentar Facebook posta nominirajte jedan fenomenalan par koji poznajete, ali to svakako učinite na kreativan i zanimljiv način jer prijava koja se posebno izdvoji osvojit će čak tri odlične nagrade: Amas ogrlicu i narukvicu, Lisca set rublja u crvenoj boji, Kiehl `s komplet kozmetike. Osim autora ili autorice prijave, nagrađujemo i nominirani par. Svoje prijave slati možete do 14. veljače, a proglašenje pobjednika slijedi 15. veljače.

Detaljnije upute i pravila nagradnog natječaja čekaju vas na stranici centra, a na društvenim mrežama Supernove, osim zanimljivog natječaja i odličnih nagrada, čeka vas i puno inspiracije za najbolje poklone, atraktivne modne kombinacije i još pregršt prigodnog sadržaja. Uživajte u mjesecu ljubavi uz svoje voljene osobe!