Na natječaj za 11 radnih mjesta u djelu Centra Mocire namijenjenog za socijalnu skrb osoba s posebnim potrebama, pristigle su 264 molbe.

Osim neviđenog zanimanja za posao u državnoj službi, na jučerašnju objavu naše vijesti, stigle je i reakcija jedne od kandidatkinja. Naravno, anonimna u kojoj se ravnateljica Jelena Milin optužuje za neistinu. Na razgovoru za posao bilo je rečeno da će se natječaj poništiti, a ono ispada da je „već za nekoga" namješten, tvrdi osoba koja sebe naziva zviždač. 

- Sudeći prema Vašem članku, razgovori se neće održati niti će biti novog natječaja već su svi kandidati prevareni od strane gospođe Milin kako bi se izabrali kandidati za koje se već danima unaprijed znalo da će dobiti posao, navodi se u toj reakciji koju smo dobili na email.

Odmah po novinarskom pozivu, ravnateljica Milin je znala o čemu se radi. Kao što sam i rekla kandidatima, natječaj će biti poništen - djelomično za radno mjesto voditelja računovodstva, rekla nam je ravnateljica. Zašto? Jer jedan od uvjeta natječaja nisu usklađeni s našim Pravilnikom, objasnila je nova ravnateljica, inače socijalna radnica po struci. Ona je najavila kao će novi natječaj za to radno mjesto biti objavljen idućeg tjedana u Narodnim novinama. I svi kandidati za to mjesto, jutros su obaviješteni.