Iz Turističke zajednice Grada Zadra podsjećaju na Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2022. godini na području grada Zadra,  a koji je otvoren do petka, 4. veljače 2022. godine.

Za razliku od Županijske TZ koja ima predviđen budžet za takve potpore, te  je za ovu godinu i podvostručen, TZ Grada  odredit će se u odnosu nja pristigle prijave. O iznosu za svaku pojedinačnu prijavu, odlučivat će Vijeće TZ grada kojeg vodi predsjednik Branko Dukić.  U svakom slučaju do 50 posto ukupnih troškova realizacije pojedine manifestacije.

Svaki Organizator ima pravo na ovaj poziv poslati najviše dvije prijave za sufinanciranje određene manifestacije.

Manifestacije se prijavljuju isključivo na propisanom obrascu. Detaljne upute zajedno s obrascem za prijavu nalaze se na internetskim stranicama Turističke zajednice grada Zadra: www.potpore.zadar.travel

Prijave se podnose online u elektronskom obliku te, radi dodatne dokumentacije, i u tiskanom obliku poštom ili osobno zaključno s danom 4. veljače 2022. godine na adresu: Turistička zajednica grada Zadra, Jurja Barakovića 5, 23 000 Zadar; s naznakom: „Javni poziv za dodjelu potpora za turističke manifestacije u 2022. godini"