Iz gradske uprave izvijestili su javnost kako je gradonačelnik Branko Dukić posjetio mjesni odbor Jazine II. Na igralištu u Ulici sv. Vinka Paulskog dočekao ga je predsjednik Mjesnog odbora Nikola Zorić.

Gradonačelnik Dukić je, među ostalim, iznio planove Grada za uređenjem okoliša u ovom mjesnom odboru.

U razgovoru s građanima objasnio je kako su unatrag dvije godine planirane radove na obnovi sportskog košarkaškog terena i dodatnog uređenja boćališta dijelom usporile okolnosti uzrokovane epidemijom koronavirusa, ali ih nisu zaustavile.

- U sljedećem razdoblju Komunalni odjel dotrajalu će podlogu igrališta presvući novim asfaltnim slojem, postojeću javnu rasvjetu zamijeniti će novom ekološki prihvatljivom te će dodatno popločati staze uz boćalište, najavio je gradonačelnik Dukić.

Tema razgovora gradonačelnika s građanima bile su i poteškoće prometa u mirovanju, odnosno parkiranja u Molatskoj ulici. Dukić je predstavio prijedlog rješenja tog problema od strane prometne struke.

- Neposredno po završetku radova na dionici Tuđmanove ulice uz Put Stanova, promet će se dijelom Molatske ulice i dijelom Saljske ulice regulirati jednosmjerno uz dodatno označavanje novih parkirališnih mjesta, najavio je gradonačelnik Dukić.