Dosad najveći Fuckup Nights Zadar sprema se ovaj ponedjeljak, 31. siječnja u 19:30 sati u prostoru Code Hub u prizemlju Studentskog doma na Novom kampusu.

- Tematski kroz ovaj događaja obrađujemo čak dva područja: poduzetništvo i IT, te tako radimo stepenicu više u sklopu ovog događaja dokazano zanimljivog Zadranima. Događaj se odvija u Code Hubu, u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru (Novi kampus), a očekuju nas redom zanimljivi predavači iz područja video produkcije, programiranja, animacije, turizma, ističu iz Grada i Sveučilišta koji ovaj događaj organiziraju kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

O svojim pogreškama, neuspjesima i anegdotama u poslu, o svemu onom što ih je dočekalo pomalo nespremne, ali definiralo kao profesionalce i osobe te potaknulo na razmišljanje pričat će: Mario Fiolić (direktor u Tantum d.o.o.; vlasnik Vina i likeri Fiolić; suosnivač IT-turističkog projekta Holidation iz 1998.), Simeon Bugarija (CEO, ASPEKT - razvoj custom softverskih rješenja), Lovre Peraić (vlasnik agencije Sutra - za marketing, video produkciju i animaciju; ex-brand manager u Cromarisu i Ledu), Jerislav Bobić (CTO, Locomarine; CEO, Vestilica...), koji se iz Zagreba javlja video-vezom te
Damir Granić (Alba Digital za produkciju videa; suvlasnik platforme ZD1).

- Još jednom - imat ćemo priliku čuti atraktivne priče protkane ranjivošću, otvorenošću i prihvaćanjem vlastite nesavršenosti. Ovaj put od strane (IT) poduzetnika, jedne posebne sorte koja hrabro svakim danom korača naprijed i bori se da bi postigla ciljeve koje si je zacrtala davno, ali svakom danom i one nove. Svatko tko je jednom bio poduzetnik, zna koliki je to izazov, a oni koji nisu - čut će u ponedjeljak. Poslije predavanja se družimo uz pokoji zalogaj i pokoji gutljaj, a ono što vam zasigurno mogu posvjedočiti svi koji su dosad bili prisutni na Fuckup Nights događajima jest - da opuštenosti neće nedostajati, poručuju organizatori.

Obvezna je besplatna registracija na linku: https://www.tickettailor.com/events/fuckupnightszadar/643100