Podovom slučaja pokvarenih jaja, zadarski SDP-ovac Erol Gaši podsjetio je javnost na transparent i komentare na koje policija nije djelovala.

- Ovaj transparent naravno nije bio prijetnja i nije bilo potrebe za djelovanjem institucija. Kao ni svi oni komentari upućeni meni na jednom lokalnom portalu, od toga da bi me trebalo objesiti za jaja na trgu, pa nadalje...Ali, trula jaja su ipak biokemijsko oružje. Tako da, sve je u redu, pođite u miru. Njemačku, Irsku, Austriju, Švedsku...birajte sami!, istaknuo je Gaši u svojoj objavi uz fotografiju transparenta na kojem pišu imena njegovih stranačkih kolega Danijele Vukoše i Daniela Radeta uz poruku "izdahnite - ZDS -".

Također, Gaši je objavio i snimke zaslona koji prikazuju navedene komentare o njemu, a na koje policija ni djelovala. Ali, podsjetimo, reagirala je na komentar o premijeru Andreju Plenkoviću u kojem se navodi kako ga "treba dočekati pokvarenim jajima", te kako je predsjednik Vlade "narcisoidni jadnik". Podsjetimo, autoru tog komentara, Mladenu Ćustiću, policajci su u petak, tijekom posjeta Plenkovića povodom obilježavanja 29. godišnjice VRO Maslenica, rekli kako mora s njima na policiju jer je prijetio premijeru Andreju Plenkoviću.

- Prvo su rekli da se radi o prijetnji, pa kad su vidjeli da je to neodrživo naveli su da se radi o vrijeđanju, ne znam je li im bilo neugodno to napisati, rekao je Ćustić za naš portal.