NOVO Kako je ranije s velikom tugom potvrđeno, danas nas je u 67. godini života zauvijek napustio Aki Rahimovski, frontmen Parnog Valjka i jedan od najvećih vokalnih interpretatora regionalne glazbene scene.

Ovu tužnu vijest, bend Parni Valjak podijelio je putem svojih društvenih mreža, a iz agencije su dostavili i službenu izjavu menadžmenta benda:

"Nažalost, danas nas je napustio naš dragi Aki. Preminuo je iznenada u prijepodnevnim satima u bolnici u Novom Mestu. Ovo je šok za sve nas te vas u ime obitelji i benda Parni Valjak molim za razumijevanje u ovim teškim i tužnim trenucima. O svim daljnjim informacijama obavještavat ćemo vas redovito" poručuje Dino Bahtijarević, menadžer benda Parni Valjak.

Malo je vokalnih interpretatora i glazbenika na ovim prostorima koji su toliko osebujni kao što je Aki Rahimovski. Kroz pet desetljeća glazbenog djelovanja, svojim prepoznatljivim i snažnim vokalom prometnuo se u jednog od najvećih regionalnih rock-pjevača te postao omiljeno glazbeno ime svih generacija.

Osim kroz pjesme, svoju snažnu pokretačku energiju prenosio je i kroz koncertne spektakle Parnog Valjka, s kojima je vjernoj publici desetljećima donosio vrhunsko koncertno iskustvo, ispunjeno glazbom, ljubavi i momentima za pamćenje.

Kao glazbenik, Aki Rahimovski iza sebe ostavlja bogato nasljeđe i zauvijek ispisane stranice dnevnika regionalne glazbene povijesti.

RANIJE Pjevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski iznenada je preminuo danas u 67. godini života.

Tužnu vijest objavili su članovi legendarne rock grupe na njihovoj službenoj Facebook stranici.

- Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvijek zaspao Aki Rahimovski, javili su uz stihove njihove pjesme "Za malo nježnosti".

Poznati pjevač nalazio se u Novom Mestu u Sloveniji kada mu je jutros pozlilo. Sa svojim bendom pripremao je veliku koncertnu turneju, u sklopu koje je u travnju trebao nastupiti na zadarskom Višnjiku. Kako je istaknuo u jednom starom intervjuu povodom koncerta u Arsenalu, u Zadru se osjećao kao doma.