Općina Poličnik oglasila je natječaj za prijem u radni odnos na određeno vrijeme za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Ispunite svoju zlatnu dob". 

Na 12 mjeseci (za vrijeme trajanja projekta „Ispunite svoju zlatnu dob" koji traje do veljače 2023. godine) i na puno radno vrijeme traže se četiri socijalna asistenta za pružanje usluge potpore i podrške osobama starije životne dobi i osobama s invaliditetom.

Mjesto rada je područje općina Poličnik, Ražanac, Preko, Bibinje, Zemunik Donji, Galovac, grad Nina i Lag Mareta - Silba. 

Opis poslova: dostava namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni i osobnom izgledu, pomoć u socijalnoj integraciji, posredovanje u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima i druge poslove vezane uz skrb starijih osoba.

Detaljnije o uvjetima natječaja na linku.