Dječji rođendani, proslave djevojačkih i momačkih večeri te ostale važne proslave zaslužuju fantastičnu lokaciju i odličan provod. Organizirajte svoju proslavu u Fortis Clubu u Falkensteiner resortu Punta Skala te sebi i svojim gostima priuštite nezaboravno druženje s mnoštvom zabavnih sadržaja.

Fortis Club u Falkensteiner resortu Punta Skala, mjesto je izuzetnog dizajna, čistih i jednostavnih linija te neodoljivog mediteranskog štiha u interijeru s detaljima od prirodnih materijala poput kamena i drva, velikih staklenih stijena i terasom od 500m2 s prekrasnim pogledom na more i Velebit.

Pomalo skriveni Strike Bar nudi brojne zabavne sadržaje poput kuglane, biljara, stolnog nogometa, pikada, PlayStation zone i Gaming zone, gdje se mogu organizirati sve traženiji Esport turniri. Djeca i tinejdžeri će posebno uživati u Disco Bowlingu - kuglanju uz Disco zabavu i light show, organiziranim natjecanjima uz profesionalne animatore, a za razna manja i veća poslovna događanja, Fortis Club može ponuditi i prostranu dvoranu za evente od 527m2, koja može primiti do čak 470 sudionika.

Ovakav, do sad neviđen prostor u Zadru, s multimedijalnim pristupom na tri etaže, čini idealno mjesto za organizaciju svih vrsta događanja kojima je cilj da oduševe i vas i vaše goste.

Fortis Club nakon zimske stanke svoja vrata otvara 05.02.2022., a rezervacije su moguće odmah. Zbog velikog interesa zakup Bowling prostora u Fortis Clubu moguć je isključivo uz raniju rezervaciju. Za sve upite, rezervacije i organizaciju događaja potražite nas na Instagramu fortisclub.puntaskala ili nas kontaktirajte na [email protected]