Iako je stigao siječanj, i dalje traje manifestacija Đir po gradu u sklopu koje možete pronaći zanimljivu ponudu popusta u brojnim trgovinama na Poluotoku.

A da svi vole siječanjske popuste, u to nema sumnje, pa vjerujemo da ćete iskoristiti i ono koje traje u butiku Gracia u centru grada.

Ova trgovina dobro je poznata našim sugrađanima jer je sa svojom ponudom u Zadru prisutna već 28 godina. Ono što je sad aktualno, saznajemo u trgovini, jesu popusti od 30 do 50 posto na cijeli asortiman koji uključuje žensku i mušku odjeću, obuću i ostali „asesoar" poput kapa i torbi.

No, u ovo zimsko vrijeme najveća je potražnja za zimskim asortimanom, odnosno jaknama, džemperima, majicama, kako kod ženskog, tako i kod muškog dijela populacije.

Zadrani, razumljivo, prate razdoblje sniženja pa tako i u „Graciji", gdje dolaze u kupovinu kako bi si priskrbili omiljeni odjevni artikl po pristupačnoj cijeni.

Osim ponude odjevnih predmeta za žene koje, pak, složit ćemo se, vole sniženja, od glave do pete u „Graciji" se može odjenuti i moderni muškarac jer nude sve - od jakni, hlača, košulja, cipela, džempera, kapa, za koju god prigodu - casual, poslovnu pa i za vjenčanja.

U ovoj su trgovini prisutni i kvalitetni njemački modni brendovi Fynch Hatton za muškarce i Bianca za žene.

U darovnim dućanima „Malta" na dvije lokacije na Poluotoku stalno su prisutne promocije na određene artikle koji ili izlaze iz asortimana ili koje namjeravaju mijenjati i formulirati u drugačije pa su isti uvijek na sniženju od 30 do 50 posto.

- "Brendirali smo se kao autohtoni zadarski dućan gdje se mogu naći autohtoni zadarski suveniri grada, ali i sportski suveniri, prvenstveno košarke. Imamo nekoliko svojih navijačkih linija kao što su Dite zadarsko, Igraj Zadra volimo te i slični artikli. Imamo i nešto zadarskog nogometa, kao i predmeta za koje su najviše zainteresirani naši iseljenici. Podržavamo i Hajduk Split pa smo ekskluzivni distributer njihove službene kolekcije u Zadru. Baziramo se na stvari koje su uporabne i odjevne". - rekli su nam u ovom dućanu.

Osim toga, vrlo je zanimljiva ponuda asortimana za djecu pa stoga nije neobično da su vrlo česti kupci roditelji u potrazi za prikladnim darom za djecu, kao i tinejdžeri za svoje prijatelje.

Inače, ove se trgovine deklariraju kao darovni dućan, fan shop i hrvatski croshop, pa ih pod tim oznakama možete pronaći i na društvenim mrežama.

Također, iz „Malte" nam najavljuju i jednu veliku novost koja će zainteresirati mnoge i izvan Zadra.

- "U samom smo finalu formiranja web shopa koji će imati isporuku „world wide" zato što smo se u dugogodišnjoj praski često susretali s kupcima koji su nas pitali je li im možemo slati, pa smo se u ovo vrijeme pandemije i mi odlučili napraviti web shop kako bi bili dostupni svima kojima su naši proizvodi zanimljivi. Sve će biti bazirano na Zadru, Dalmaciji i Hrvatskoj, za žene, muškarce, djecu, a poseban je naglasak na našoj autorskoj navijačkoj liniji". - otkrili su nam.