Veliki si zaljubljenik u limene ljubimce, posebice sportske? Sanjaš o tome da jednog dana postaneš profesionalni vozač utrka? Brzina i superiornost nisu ti strani pojmovi?

Nissan Formula E. IndyCar. BMW M4. Hyundai i20 WRC. Ford Mustang GT. Ferrari SF90.

Svi ovi nazivi zvuče ti itekako poznato i odmah te preplavio osjećaj adrenalina?

Ne moraš više sanjati! Sakupi sve legendarne modele autića iz nove Shell Motorsport kolekcije i doživi jedinstveno iskustvo utrke!

Posjeti nas na jednoj od naših Shell postaja u Zadru, natoči minimalno 20 litara Shell V-Power goriva i ostvari 50% popusta na redovnu cijenu jednog autića (104 kn) ili na redovnu cijenu jedne punjive baterije za daljinsko upravljanje autićem putem bluetooth tehnologije (104 kn).

Točenjem Shell V-Power goriva pojačanog tehnologijom DYNAFLEX, performanse i učinkovitost motora tvog limenog ljubimca bit će značajno poboljšani, pružajući najbolje vozačko iskustvo. Tehnologija DYNAFLEX obogaćena je snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju osnovne dijelove sustava čistim i štite ih od naslaga, a budući da je riječ o prvom gorivu vrhunskih performansi razvijenom u suradnji i uz preporuku tvrtke Ferrari, i tvoj limeni ljubimac osjećat će se kao sportski - spreman za utrke.

Nakon što si odabrao i kupio željeni model Shell Motorsport metalnog autića te ga upotpunio punjivom baterijom za daljinsko upravljanje, preuzmi Shell Racing aplikaciju, skeniraj QR kod na pakiranju, sinkroniziraj autić i utrkuj se s igračima iz cijeloga svijeta!

I ne zaboravi podijeliti fotografije i videozapise svojih omiljenih Shell Motorsport autića na društvenim mrežama uz hashtag #shellracing
...

A ako ipak želiš okušati svoju sreću i odmah osvojiti cijelu Shell Motorsport kolekciju, slušaj Radio 057 i sudjeluj u nagradnoj igri. U periodu od 1.12.2021. do 14.01.2022. troje slušatelja imat će priliku osvojiti nagradu u vrijednosti od 2000 kuna, a koja uključuje svih 7 modela Shell Motorsport autića, 7 punjivih baterija za daljinsko upravljanje autićima te poklon karticu u iznosu od 500 kuna koji možeš potrošiti za točenje Shell V-Power goriva.

Posjeti Shell postaje u Zadru već danas, sudjeluj u nagradnoj igri i učini Shell Motorsport kolekciju svojom!