Iz gradske uprave nisu poslali u javnost novu regulaciju prometa koja zbog radova na Tuđmanovoj, stupa na snagu u ponedjeljak 10. siječnja.

Najnovija obavijest građanima nije ni vidljiva na stranici Grada Zadra a jako je važna jer se radi o glavnoj gradskoj transverzali koja se dijelom proširuje od svibnja prošle godine. Iz te obavijesti ne zna se kolko će trajati najnovija regulacija prometa.

Vozačima u cestovnom prometu daje se na znanje kako  će "zbog izvođenja radova društva Lavčević Zadar d.o.o. na rekonstrukciji Ulice dr. Franje Tuđmana, od 10. siječnja 2022. (ponedjeljak) s početkom od 10 sati na snazi biti privremena regulacija prometa u dijelu Ulice dr. Franje Tuđmana na dionici od raskrižja s ulicom Put Stanova do Put Murvice (3B faza).

Na predmetnoj dionici promet će se odvijati i dalje samo u smjeru jugoistoka (Bulevar, autobusni kolodvor) dijelom i po novoasfaltiranoj trasi. Priključak iz Kaljske ulice u Ulicu dr. Franje Tuđmana se zatvara za promet i preusmjerava na okolne ulice.

Promet u smjeru zapada (Borik, Petrići) ostaje i dalje preusmjeren obilazno na Put Murvice i Zrinsko-Frankopansku ulicu", navodi se u obavijsti koju će vozači svjedočiti na terenu.