U boćarskom domu Zrinjevac u Zagrebu održano je državno natjecanje preciznom izbijanju na kojem je Denis Galešić, član Boćarskog kluba Debeljak, po drugi puta postao je prvak Hrvatske. Denis Galešić i Šime Prtenjača cijelo natjecanje bili su superiorni prema svojim protivnicima i zasluženo su se plasirali u finale ovog prestižnog natjecanja. Šime Prtenjača nastupio je kao igrač Boćarskog kluba Solaris iz Šibenika.

U velikom finalu Galešić i Prtenjača vodili su veliku bitku za svaki punat i gledatelji su uživali sjajnim potezima poznatih boćarskih velemajstora. Prtenjača je u samom početku dvoboja krenuo odlično, imao je veliku rezultatsku i psihološku prednost. Denisa Galešića nije to poremetilo, dapače dalo mu je motiv više da se koncentrira i strpljivom igrom pobjedi svog velikog protivnika. Prijelomni trenutak uzbudljivog finalnog meča dogodio se kada je Šime Prtenjača imao sigurno vodstvo 11:5 . Tada je bila pozicija koja je odlučivala o prvaku Hrvatske, tko pogodi te dvije pozicije dobiva pobjedničkih osam punata. Šime Prtenjača obje pozicije je promašio, a Denis Galešić pogodio. S tih osam punata Galešić preokreće konačni pobjednički rezultat 13:11 i zasluženo postaje prvak Hrvatske u preciznom izbijanju.

- Sretan sam i ponosan što sam po drugi put postao prvak Hrvatske u preciznom izbijanju u ovakvoj žestokoj konkurenciji boćarskih majstora. Prvi put postao sam prvak Hrvatske 2017. godine Za ovaj moj veliki uspjeh najviše su zaslužni moji klupski suigrači i navijači iz Boćarskog kluba Debeljak. Bez njihove velike podrške i zajedništva ne bih ostvario ovaj veliki uspjeh. Boćarski klub Debeljak igra u drugoj ligi i slobodno mogu kazati da imamo kvalitetnu ekipu da se plasiramo u prvu boćarsku ligu. Vjerujem da će ovaj moj uspjeh sigurno "natjerati" načelnika Općine Sukošan Antu Martinca da sagradi boćarski dom u Debeljaku, kazao je Denis Galešić.

Galešić iza sebe ima bogatu i uspješnu boćarsku karijeru u kojoj je nastupao za nekoliko klubova u Zadarskoj i Šibensko - kninskoj županiji. Bio je prvak Zadarske županije u krugu, osvojio je hrvatski kup za Boćarski klub Croatia Šibenik i mnogobrojne ljetne turnire diljem Dalmacije. 

U borbi za prvaka Hrvatske sudjelovalo je 33 boćara.