I ovog petka na Adventu u Provdura za Vas se priprema Chef Experience Night.
Chef kuhinje Mario Bodrožić ovog tjedna inspiraciju je pronašao u bakalaru koji će Vam servirati u pet sljedova. Za početak gusta juha od kozica i bijele ribe te canapei od bakalara, zatim tradicionalni specijalitet brudet od bakalara i konačno, bakalar bianco. Ne brinite o petom slijedu jer chef priprema i desert iznenađenja.
Podsjećamo Vas i na adventsku ponudu u Providura i još jednom pozivamo na uživanje u jelima koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca, od kojih izdvajamo: dalmatinski tris s paštetom od bakalara i slanutkom, rižoto od šumskih gljiva s biftekom i pestom od kestena, goveđe obraze sa pireom od tartufa i tunu s rižom od cikle. Svakako isprobajte i kuhani rose i tradicionalno blagdansko kuhano vino po Providurovoj recepturi!
Restaurant i wine bar Providur za Vas je otvoren svakog dana do 23. prosinca, kada uzimaju kratak predah i pripremaju novi koncept. Svoje mjesto možete rezervirati na broj 099 524 8200 ili ih posjetite na Trgu Petra Zoranića.