U suradnji sa tvrtkom ACES d.o.o. koja je donirala većinu računalne opreme, Reem Electronic reparirao je i nadogradio za uporabu pet potpuno funkcionalnih kompleta računala sa operativnim sustavom Windows10pro.

Računalni kompleti sadrže PC konfiguraciju u Tower kućištu, LCD monitor te potpuno novi optički miš i USB tipkovnicu. Poklanjaju se onima kojima bi donacija unaprijedila kvalitetu druženja, edukacije i života!

- Očekujemo Vaše prijave ako ste udruga građana, neprofitna organizacija, sportsko udruženje, edukacijska ustanova, građanin koji nije u mogućnosti pribaviti opremu kupnjom i svi nespomenuti koji bi se mogli naći u prethodnim redovima!

Kako do donacije

Postupak prikupljanja Vaših molbi potrajat će od 15. studenog do 5. prosinca ove godine. 

Nakon isteka tog perioda, na web stranicama naše tvrtke objaviti ćemo odluku o donaciji uz zaštitu svih osobnih podataka. U dogovoru sa novim vlasnicima opreme, dogovaramo preuzimanje ili isporuku na adresi korištenja!

Kako se prijaviti

1. Pošaljite e-mail poruku sa vašim podacima. Ukoliko se radi o nekoj od udruga, udruženja, sportskom klubu ili sličnom udruženju koje je registrirano u službenim registrima, molimo da nam dostavite zamolbu za donaciju na memorandumu udruženja sa svim bitnim kontakt podacima.

2. Ukoliko ste građanin u potrebi, molimo da nam uputite e-mail poruku sa samo par riječi i vašim kontakt podacima.

Pravila za donaciju

1. Svi prijavljeni se mogu prijaviti za donaciju jednog ili više kompleta računalne opreme.

2. Odluku o dodjeli donacije donijeti će zajednička komisija tvrtki Aces d.o.o. i Reem electronic d.o.o. na osnovu diskrecionog prava

3. Računamo na Fair Play igru! Pomozite nam da opremu dobiju oni kojima bi to stvarno nešto značilo!

Na koji e-mail se prijaviti?

Prijave šaljite isključivo na email: [email protected] sa naznakom: Za donaciju IT opreme.