Nakon poništenja dijelova javnog natječaja za ukupno 15 radnih mjesta, čime je potvrđen problem s pronalaskom kadra, ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina raspisao je natječaj kojim se zapošljava čak 31 novi djelatnik.

Ponovljena je potraga za doktorom medicine za potrebe Odjela za transfuzijsku medicinu. Uz to mjesto još devet ih je na neodređeno vrijeme. Za stalno se tako zapošljavaju prvostupnici sestrinstva, radiološke tehnologije te fizioterapije, dvije medicinske sestre, jedna primalja, viši stručni savjetnik zaštite na radu te dva administrativna referenta.

Na određeno vrijeme traži se čak 12 medicinskih sestara/tehničara te šest prvostupnica sestrinstva, čime se nastavlja velika potražnja za ovim medicinskim osobljem, koja je krenula ovog ljeta objavom najvećeg natječaja zadarske bolnice.

Uz ranija spomenuta dva za stalno u novom su natječaju otvorena još dva privremena radna mjesto za administrativne referente te jedno za prvostupnika medicinsko-laboratorijske dijagnostike.

Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, 26. studenoga.