Policijski službenici kriminalističke policije, Službe kriminalisitčke policije i Druge policijske postaje Zadar, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je 13. studenog oko 2.30 sati u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, prilikom verbalnog sukoba i fizičkog naguravanja između više mlađih osoba, iz džepa odjevnog predmeta izvadio nož kojim je oštećenom 21- godišnjaku zadao ubodnu ranu u predjelu glave, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenom mladiću pružena je liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

U sklopu provođenja izvida i prikupljanja svih relevantnih činjenica i saznanja o događaju, osumnjičeni je uhićen tijekom jučerašnjeg dana na području Brodsko-posavske županije te priveden u prostorije policije, gdje mu je oduzet preklopni nož.

Zbog kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava te će tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Kriminalističko istraživanje se i dalje nastavlja, priopćili su iz zadarske policije.