Otac mladića iz Zadra prozvao je putem poruka oblijepljenih po gradu medije i policiju da zataškavaju pokušaj ubojstva njegovog sina, koji se dogodio u noći 13. studenog. Prema njegovoj poruci, muškarac visine oko 175 centimetara njegovom je 21-godišnjem sinu prišao ispred Medicinske škole Ante Kuzmanića i s leđa mu zadao ubodnu ranu nožem u glavu.

- Zadao mu je teške tjelesne ozljede oštrim predmetom (nožem, bodežom) u predjelu glave iza lijevog uha, gdje je mladić jedva preživio nakon višesatne operacije. Doslovno ga je jedan milimetar dijelio od sigurne smrti. Policija o svemu šuti i nije ništa objavila u novinama niti na portalima, što budi veliku sumnju da očito kriju počinitelja, stoji u njegovoj obavijesti, u kojoj moli one koji znaju nešto da se jave obitelji, koja će ih za to i nagraditi.

- Još uvijek se radi na slučaju, ne znamo o kome se radi, ali se nadamo da ćemo slučaj brzo riješiti, potvrdili su nam događaj jutros u zadarskoj policiji. U prvi trenutak nije se znalo da se radi o teškoj ozljedi, što je tek postalo vidljivo kada je došao u bolnicu, gdje je morao biti žurno operiran.

- Pokušali smo nakon operacije kontaktirati s mladićem, ali to nije bilo moguće zbog njegovog zdravstvenog stanja. Čim to bude moguće obavit ćemo razgovor, a istovremeno provodimo izvide s drugim svjedocima događaja, rekli su nam u PU zadarskoj.