Apartmani Rubinić iz Turnja ponosni su vlasnici nagrade „Najiznajmljivači 2021.", dodijeljenu u sklopu 6. Foruma obiteljskog smještaja (FOS) koji se ovog vikenda održao u Pazinu. 

Iako je ovaj objekt izgrađen 2019. godine besprijekorno uređen, a može se pohvaliti unutarnjim velikim grijanim bazenom koji dodatno obogaćuje ponudu 12 skladnih apartmana te niz vanjskih i unutarnjih sadržaja (profesionalna kuhinja, prostor za roštilj, a uskoro id ječje igralište), titula "najiznajmljivač" prvenstveno se odnosi na simpatičnu i ljubaznu domaćicu Natašu Manzin, podrijetlom iz Jastrebarskog s iskustvom rada u turizmu i ugostiteljstvu dugim 25 godina.

- Moja pokretačka snaga je ljubav prema gostima. Najčešće su to stalni gosti, dvadesetak obitelji s kojima sam se toliko povezala da se čujemo tijekom cijele godine. Da samo znate koliko sam čestitki dobila za rođendan! Ono što najviše volim kod posla jest druženje s njihovom djecom, za njih mi je najteže kada se rastajemo, rekla je Manzin koja odrađuje booking i check in/check out te sa još dva zaposlena, kućnim majstorom i spremačicom, čini profesionalnu bazu apartmana Rubinić.

Najiznajmljivači 2021 puno ulažu u marketing i promociju, te su vrlo ažurni na Facebooku, Instagramu, vlastitim web stranicama i platformama za iznajmljivanje (Booking, Airbnb...) na kojima nižu pozitivne recenzije.

- Mislim da je ipak najvažnija usmena predaja. Moji gosti kući odnesu pozitivno iskustvo koje prenesu svojim prijateljima, kumovima, daljnjoj obitelji... Uspjela sam u tome da se moji gosti međusobno povežu, druže uz kavu i kolače, a ja sam im na raspolaganju u svakom trenutku. Moj cilj je osigurati im osjećaj "kao da su doma" i na godišnjem odmoru prijeko potreban mir. U tome je tajna uspjeha, rekla je Manzin.

Negativnih iskustava i problema u poslu do sada nije imala. U našem razgovoru domaćica ovih apartmana u Turnju u više je navrata ponovila kako svoj posao - obožava.

- Živite i volite turizam! Nije sve u novcima..., poručila je za kraj.