Pavle Marčinković nije donio spas Zadru, a kako je izgledala momčad Ivana Perinčića u pojedinim trenucima utakmice, činilo se da bi i Jordan bio malo. Krka je zadala novi bolan udarac zadarskoj momčadi te ju pobjedom 80:66 i četvrtim porazom bez pobjede prikovala za dno ABA lige.

Perinčić je utakmicu započeo s petorkom u kojoj nije bilo dvojice na početku nedodirljivih startera - Mavre i Lukovića. Junakoviću su posljednje partije, u kombinaciji s Mavrinim sporijim ulaskom u sezonu, donijele prednost, dok je Lukovićev izostanak ipak iznenađenje, iako je srpski košarkaš zbog svoje konstitucije i fizičke spreme "programiran" na najviše dvadesetak minuta igre. U njoj je zato očekivano krenuo Pavle Marčinković, zajedno s Justinom Carterom i Aleksandrom Bursaćem.

Zadar je prvi poveo te tricom Marčinkovića rano poveo 2:8. Do sredine četvrtine Krka je stigla zaostatak (11:10), nakon čega kreću rotacije u zadarskoj momčadi. Mavra, Luković, Jordano i Vuković nisu donijeli željeni impuls te je domaćin na krilima vanjskog šuta (Andrej Stavrov) u drugu četvrtinu ušao s prednošću 25:20.
Na početku druge četvrtine s dvije trice zabljesnuo je Jordano, propustio je Zadar priliku za vodstvom na 28:30, nakon čega Rok Stipčević tricom iz driblinga otvara seriju koja je završila na 42:29. Popustila je i kod domaćina malo obrana, lakše se dolazilo do poena te je u tok obostranoj paljbi poluvrijeme stalo na 47:37.

Činilo se da bi treća četvrtina mogla donijeti nekakav preokret, no taman nakon što bi Vuković i Jordano približili rezultat na 6 poena razlike, sve bi se vraćalo na početak. Krajem treće četvrtine Krka je stigla do +14 i tu prednost Zadar više nije mogao ugroziti.

Najbolji pojedinac Zadra bio je Domagoj Vuković s 15 postignutih poena i 5 skokova. Marčinković je u debiju za 32 minute igre postigao ne toliko impresivnih 8 poena, a najveća enigma je bio Uroš Luković, koji je u igri proveo manje od dvije minute. Jedino moguće objašnjenje je da se radi o ozljedi. Od mladih zadarskih igrala u konkurenciji je bio samo Duje Brala, koji nije dobio ni sekunde. Najraspoloženiji Zadranin s 19 postignutih poena, Rok Stipčević, večeras je nosio "krivi dres".

Utakmicom protiv Borca u petak Zadar završava seriju "lakših" utakmica, u kojoj za sada ima omjer 0-4. Ne dogodi li se nešto ranije, to će zasigurno biti točka koja će odlučiti o odlasku ili ostanku Ivana Perinčića, ali i pojedinih igrača koji ove sezone igraju daleko ispod razine ABA lige.