Sandro Lovrinović, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Zadar potpisnik je priopćenja o najnovijim događanjima vazanim za HDZ.

"Pada presuda za presudom, a ne pada HDZ-ovac za HDZ-ovcem. Izgleda da HDZ i dalje ima jedan te isti obrazac, a to je da se samo promjeni „ćaća" a ostatak obitelji ostaje i dalje isti. Neizostavan član takve obitelji, veliki Hrvat i rodoljub, odnosno čuveni zadarski slavuj na čije se ime i danas dobiva popust na „jupol" (za farbanje tunela) i dalje vjerno provodi Sanaderove politike u našem gradu.

S druge strane, čini se da je sva ta ekipa (jednom okupljena oko Ive Sanadera) sada sigurna u zagrljaju novog „velikog vođe", koji samo čeka da splasne medijska pažnja, kako bi onda i dalje mogli nastaviti s dobrom starom, uhodanom praksom bez straha za svoje fotelje i privilegije.

Ni nakon presude niti jedna ostavka, niti jedna isprika. To je slika Hrvatske koju slika Hrvatska Demokratska Zajednica. A sada će, kako su najavili, platiti kaznu, naravno novcem kojeg su „trajno posudili" od građana Hrvatske. Fascinantno je da je čak i naše sporo pravosuđe bilo u stanju osuditi HDZ, a sigurni smo da će to učiniti i građani, navodi potpredsjednik Foruma mladih SDP-a.