U potrazi ste za savršenom lokacijom za dječji rođendan, proslavu vaše djevojačke i momačke večeri ili želite nagraditi vaše zaposlenike druženjem u dosad neviđenom prostoru u Zadru? Imamo odlične novosti za vas! Fortis Club u Falkensteiner resortu Punta Skala, novotvoreni je centar za poslovne, zabavne ili obiteljske prilike s mnoštvom zabavnih sadržaja.

Sa svojim multimedijalnim pristupom na tri etaže, Fortis Club nudi idealan prostor za razne tipove zabave. Pomalo skriveni Strike Bar donosi razne zabavne sadržaje poput kuglane, biljara, stolnog nogometa, PlayStation zone i Gaming zone te čini idealno mjesto za organizaciju raznih tematskih večeri, teambuildinga, momačkih i djevojačkih zabava, rođendana, i svih ostalih vrsta proslava. Ovaj do sad neviđen prostor garantirano će osigurati vama i vašim gostima nezaboravan provod.

Mališani će posebno uživati u Disco Bowlingu - kuglanju uz Disco zabavu i light show, natjecanjima i zabavi uz profesionalne animatore, a za odrasle Fortis Club je prostor neponovljivog ambijenta za nezaboravne teambuildinge te razne tematske večeri. Za razna manja i veća poslovna događaja, Fortis Club može ponuditi i prostranu dvoranu za evente od 527m2, koja može primiti čak do 470 sudionika!

Mjesto nenadmašne zabave:

Izuzetnog dizajna, čistih i jednostavnih linija, neodoljivog mediteranskog štiha u interijeru te detaljima od prirodnih materijala poput kamena i drva, velikih staklenih stijena i terasom od 500m2 s prekrasnim pogledom na more i Velebit, Fortis Club savršeno se uklapa u ambijent Falkensteiner resorta i oduševljava svojim unutarnjim uređenjem. Kuglana, biljar, stolni nogomet, PlayStation zona i Gaming zona, gdje se mogu organizirati sve traženiji Esport turniri - koncept je zabave neviđen do sada u Hrvatskoj i regiji!

Za direktne upite i organizaciju događaja potražite nas na instagramu fortisclub.puntaskala ili nas kontaktirajte na broj 091/449-2923 ili na e-mail [email protected]