"Danas je gospodin Nenad Klarić pristupio Hrvatskoj stranci prava dr. Ante Starčević", izvijestili su iz stranke čime je službeno potvrđeno ono o čemu se spekuliralo posljednjih desetak dana.

Iz HSP AS ističu kako je njihov novi član po struci magistar agronomije.

- Zahvaljujemo mu se na dolasku u Hrvatsku stranku prava dr. Ante Starčević, te prepoznavanju istih vrijednosti koje njeguje naša stranka. Gospodin Klarić zalagat će se u Županijskoj skupštini za ruralni razvoj naše županije, te s time i ostanak mladih obitelji na svojim ognjištima, te predlagati razvojne projekte za ekološku proizvodnju u poljoprivedi, razvoj održivog turizma Ravnih Kotara i Bukovice što znači i ostanak mladih obitelji te općenito demografsku politiku naše županije. Kao stranka zalagat ćemo se za kvalitetniji život svih naših stanovnika te ćemo predlagati projekte u kojima se mora naći mjesta za mlade školovane ljude te ih stimulirati da ostaju u našoj županiji, te se zalagati za dobrobit svih građana Zadarske Županije, poručuju iz stranke.

Podsjetimo, zbog prelaska iz Domovinskog pokreta u HSP AS, čime postaje dio većine, Klarića je i prije službene objave iz svog kluba izbacio dr. Ivica Žuvela (nezavisni).