Upravno vijeće Znanstvene knjižnice Zadar održalo je svoju prvu sjednicu nakon smjene dosadašnjih članova te izabralo novu predsjednicu. Davora Arasa na čelu ovog tijela naslijedila je Ivana Župić-Baždarić, jedna od dvoje predstavnika Znanstvene knjižnice u vijeću, inače voditeljica Odjela za nabavu i obradu serijskih publikacija i građe posebne vrste.

Iz redova zaposlenika Znanstvene knjižnice u Upravnom vijeću još je i Norma Miočić, a obje su na prethodnoj sjednici obje su glasale za izbor Marijane Senkić Klapan na mjesto v. d. ravnateljice.

U radu UV-a sudjelovalo je i troje novih članova koje je imenovalo Gradsko vijeće: sveučilišni profesori Rafaela Božić i Marko Lukić te zaposlenik Gradske knjižnice Branimir Čakić. Oni su na tom mjestu zamijenili Davora Arasa, Marjanu Bakmaz i Antu Bralića.

Na sjednici se raspravljalo o tehničkim pitanjima te nije bilo riječi o sadašnjoj ravnateljici ili raspisivanju novog natječaja. Dosadašnji ravnatelj Miro Grubić, kako je vidljivo na službeoj stranici, sada je mr. sc. Miro Grubić "koordinator knjižničnih programa i projekata".