Već danas posjetite jedan od tri novootvorena Shell benzinska servisa u Zadru - Shell Zadar Žmirići, Shell Zadar Crno i Shell Zadar Tromilja - i iskoristite posebnu ponudu: prilikom svakog točenja od minimalno 20 litara Shell V-Power 100 goriva ili V-Power Diesel-a, uštedite 50% na kupnji Ferrari nogometne lopte! Posebna ponuda traje do isteka zaliha, a lopte možete pronaći samo na navedenim Shell benzinskim servisima u Zadru. Dakle, sljedeći put kad točite gorivo, učinite to na Shell benzinskoj postaji!

Shell V-Power gorivo jedinstveno je diferencirano gorivo vrhunske kvalitete koje zahvaljujući naprednoj tehnologiji DYNAFLEX poboljšava performanse i zaštitu motora pružajući najbolje korisničko iskustvo.

Shell V-Power jedino je gorivo razvijeno u suradnji i uz preporuku Ferrarija. Partnerstvo tvrtke Shell s Ferrarijem jedno je od najdužih i najuspješnijih partnerstava na području inovacija u svijetu moto sporta, a ekstremni uvjeti Formule 1® u kojima se provode opsežna ispitivanja i istraživanja pridonose razvoju najboljih Shell proizvoda za vašeg limenog ljubimca.

Inspirirajte se najboljima i osjetite vrhunske performanse Shell V-Power goriva. Neka se vaš motor osjeća kao nov!