Zbog sve većeg broja zahtjeva za testiranje na SARS-CoV-2, od danas Opća bolnica Zadar provodi reorganizaciju usluge testiranja na SARS-CoV-2. Sva testiranja vrše se i dalje na prostoru parkirališta na adresi Bože Peričića 5, na osobni zahtjev, uz plaćanje.

Opća bolnica Zadar provodi usluge 3 vrste testiranja, dok cijena ovisi o vrsti testa koji se provodi. Molekularni SARS-CoV2 (PCR) tako košta 600 kuna, brzi antigenski test (BAT) 150 kuna, dok je cijena serološkog testiranja 120 kuna.

Svi testovi koje koristi Opća bolnica Zadar u skladu su sa smjernicama Odbora Europske unije za zdravstvenu sigurnost i prihvaćeni su širom Europske Unije te vrijede za prelazak granice.

Sve detaljnije informacije o testiranju, kao i obrazac za prijavu dostupni su na linku.

Na testiranje se dolazi u terminu o kojem se korisnici obavještavaju putem maila ili telefonskim putem. Prilikom dolaska na testiranje potrebno je nositi zaštitnu masku i pridržavati se fizičkog razmaka.

Nakon dovršenog molekularnog testiranja, nalaz će se poslati korisniku putem elektroničke pošte. Nalaz je moguće i osobno preuzeti u bolnici svakim radnim danom, u vremenu 8.00 - 20.00 sati, vikendom i blagdanom od 8.00 - 14.00 sati na Administrativnom punktu za testiranje.

Termini testiranja:

Ponedjeljak / Utorak / Srijeda / Četvrtak / Petak

07:30 sati
10:30 sati
13:00 sati
15:00 sati
17:30 sati

Za sve termine nalaz RT-PCR testa dostupan je u roku 24 sata, a nalaz Brzog antigenskog testa (BAT) izdaje se isti dan najkasnije 3-6 sati od uzimanja uzorka.

Subota / Nedjelja

07:30 sati
10:30 sati

Za sve termine nalaz RT-PCR testa dostupan je u roku 24 sata, a nalaz Brzog antigenskog testa (BAT) izdaje se isti dan najkasnije 3-6 sati od uzimanja uzorka.
Ostale informacije vezane za postupak testiranja mogu se dobiti pozivom na broj: 023/505-757.