Glazbeni studio Libreto oglasio se s pozivom putem kojeg traži nove, mlade glazbenike koji mogu birati između tri programa: dječji zbor Libretići (mlađa i starija skupina, osnove vokalne tehnike/pjevači solisti i/ili akustična gitara:

Imaš li između 5 i 25 god., voliš li pjevati, plesati, pozirati pred fotoaparatom i glumiti pred kamerom? Sada je pravo vrijeme da svi tvoji glazbeni i scenski talenti izađu iz tvoje sobe!

Sve što trebaš učiniti jest prijaviti se s imenom, prezimenom, datumom, mjesecom i godinom rođenja, školom/fakultetom itd. koji pohađaš te kontakt brojem na mail adresu [email protected] i doći kod nas na kratko upoznavanje, malo pjevanja (pjesma/e po tvom izboru) i upise 3. ili 4. - og rujna u popodnevnim ili predvečernjim satima!

Kada ćemo ti se povratno javiti? Čim zaprimimo tvoj mail!
Gdje doći? Na lokaciju Benkovačka cesta 8, u učionice GS LIBRETO.
Kamo uputiti sva dodatna pitanja? Na kontakt broj 0919347160, putem Facebook javne grupe GLAZBENI STUDIO LIBRETO, preko Instagrama na stranici _libreto_official, ili na mail [email protected]
Do kada traju prijave? Zaključno do 1. rujna.
Kada počinjemo s radom? 6. rujna.

Kako izgleda sat u Dječjem zboru LIBRETIĆI?

Uvijek lijepo, u veselom, pozitivnom i dinamičnom ozračju.
U Zboru ćeš učiti kako pravilno upotrebljavati svoj glas, raditi na mnogim vokalnim vježbicama, na pjesmama iz klasičnog, pop - rock i autorskog repertoara, plesat ćeš, nastupati na brojnim mjestima i pozornicama, snimati u studiju, fotkati se, davati intervjue, biti ispred kamere, snimati videospotove, nositi divne kostimiće i još puno, puno više od toga. Važno nam je da imaš između 5 i 13 godina i da stvarno obožavaš pjevati!

Kako izgleda sat osnove vokalne tehnike?

Na njemu ćeš u malim grupama učiti kako pravilno disati i uopće upotrebljavati svoj glasovni/vokalni aparat, učit ćeš se pravilnoj dikciji i artikulaciji, naučit ćeš kako čuvati svoje glasnice i osnove pjevačke terminologije, pjevat ćeš uz pratnju matrica i akustične gitare, na mikrofon i bez njega, nastupat ćeš na brojnim mjestima i pozornicama, snimat ćeš u studiju, bit ćeš ispred kamere i na svaki način obogatiti svoje dosadašnje glazbeno iskustvo te ćeš steći puno novih prijatelja.

Kako izgleda sat akustične gitare?

Još ćeš više zavoljeti najljepši instrument na svijetu, naučit ćeš kako ga pravilno držati, koji su njegovi sastavni dijelovi, kako pravilno dobiti ton, svirati pomoću prstiju i s trzalicom, kako izvesti svoje omiljene glazbene hitove i zapjevati uz njih, svirati uz razne ritamske obrasce, svirati u paru, naučiti osnove notnog pisma i uživati u glazbi više i kompletnije no ikada do sada.

Neka ovo bude tvoja najljepša i najzabavnija godina i glazbena sezona u životu, poželjeli su iz glazbenog studija Libreto novim licima.