Za turnir u Raštanima Gornjim, dvojac Željko Pešić i Luka Čulina posebno je angažirao prvoligaške igrače futsala, koji su - na kraju se pokazalo - ipak bili prevaga za osvajanje glavne i prestižne nagrade od 24 tisuće kuna. Kvaliteta tih igrača iz šibenske Crnice, Vrgorca, Futsal Dinama, bila je očita tijekom cijelog turnira, a posebno u finalu protiv prošlogodišnjeg pobjednika Tina.

Domaćin turnira MNK Kanela, u odnosu na prvo izdanje, otišao je veliki korak naprijed. Okupili su rekordnih 45 ekipa. imali su izdašan nagradni fond od ukupno 42 tisuće kuna, a bilo je i brojnih popratnih sadržaja, kako za ekipe tako i za publiku. Proglasili bi najboljeg igrača nakon svake utakmice, završnog dana organizirali su prigodnu lutriju sa atraktivnim nagradama, a da ne govorimo kako je sve završilo veličanstvenoim bakljadom i tradicionalnim vatrometom.

Finale: Dom Dalmatino - Tin 3:0

DOM DALMATINO: Rafo Baričić, Jakov Mudronja (1), Luka Celić (1) Mateo Mužar, Saša Subotić, Niko Škugor, Bruno Žilić, Duško Martinac, Zvone Teklić (1). Voditelji: Željko Pešić i Luka Čulina.

TIN: Ante Piplica, Ivan Mandić, Toni Katalinić, Toni Baždarić, Ante Dundović, Roko Burčul, Mario Marković, Deni Kolega. Voditelj: Tiho Knežević.

Najprije se 15 minuta čekalo na početak, jer Dom Dalmatino nije imao "profesionalce". Oni su u isto vrijeme igrali na Višnjiku na "Jurjeviću". Dok su im redom kroz prvo poluvrijeme pristizali Mudronja, Celić, Škugor i Žilić, još je Tin donekle parirao i mogao se nečemu nadati. Međutim, kad se Dalmatino kompletirao, u drugom su poluvremenu vrlo brzo stekli nedostižnu prednost, koju Tin unatoč velikom trudu i htijenju nije uspio nadoknaditi. Tinu ipak utješnih 12 tisuća kuna.

Za 3. mjesto: Benkovačko Selo - Pakoštane 2:1

BENKOVAČKO SELO: Luka Tulumović, Denis Pejić (1), Leonardo Pejić, Saša Kralj, Riki Đeveljekaj, Franko Knez, Vlatko Kralj, Božidar Jelovčić (1). Voditelji: Mladen Jarmanović i Mario Pejić.

PAKOŠTANE: Josip Kardum, Riko Maksan, Jere Lokin, Mate Šarin, Frane Vučkov, Marin Barešić, Vice Birkić (1), Roko Barešić, Luka Mitrović. Voditelj: Luka Mitrović.

Što li su sve Pakoštanci promašili na otvaranju susreta ili je obranio Luka Tulumović. Zato su strpljivi i ozbiljni Benkovčani to iskoristili i znali proslaviti treće mjesto sa osvojenih šest tisuća kuna. Koliko ekipi Benkovačko Selo i ljudima oko njih znači ovaj uspjeh, govore dvije činjenice: na dodjeli nagrada bučno su proslavili primanje pehara, a na kraju cijele ceremonije službenog su fotografa turnira tražili za posebnu fotografiju sa svojim vjernim navijačima.

Poredak i nagrade

1.mjesto: Dom Dalmatino - 24 tisuće kuna

2. mjesto: Tin - 12 tisuća kuna

3. mjesto: Bankovačko Selo - 6 tisuća kuna

Za svakoga ponešto

Najbolji igrač: Jakov Mudronja (Dom Dalmatino)

Najbolji strijelac: Mate Šarin (Pakoštane)

Najbolji golman: Ante Piplica (Tin)