Županijska vijećnica SDP-a Helena Mikulandra uputila je priopćenje za medije vezano uz otkriće da je nekadašnji šef APN-a Krešimir Žunić prodao stan kojega je kupio u POS-ovoj zgradi u Zadru.

- Kako je ono Mladež HDZ-a neki dan na Međunarodni dan mladih rekla - mladi u Hrvatskoj imaju razloga za optimizam. Dok gotovo 80% mladih 18-34 godine, prema Mreži mladih Hrvatske, živi s roditeljima i nemaju pravo na APN-ove stanove jer ne rade/rade na nesigurnim radnim mjestima/sezonski/nisu kreditno sposobni (nastavi niz), nismo trebali dugo čekati da Krešimir Žunić, bivši zamjenik ravnatelja APN-a (sada u financijama i računovodstvu APN-a) proda stan za socijalno ugrožene koji mu je uz plaću od 11 000 kuna dodijeljen (rezultati natječaja nikad nisu objavljeni), ali i da pritom u svega dvije godine zatvori kredit koji je podigao u svrhu kupnje istog stana. Lijepo je znati da socijalno ugroženi u Hrvatskoj mogu tako lagodno živjeti. Možda se s tim ne bi složilo gotovo milijun blokiranih građana.

HDZ-ovci preko leđa mladih na kriminalne načine dodjeljuju sebi stanove i pune svoje džepove, dok se tim istim mladima, koji kupuju karte za inozemstvo, rugaju da imaju razloga za optimizam. Nažalost, samo još jednom u nizu, stoji u dopisu županijske vijećnice.