Protekli vikend mladež Bile Vlake organizirala je tradicionalni jednodnevni malonogometni turnir "Bila Vlaka 2021", na kojem je sudjelovala 21 momčad iz Zadarske i Šibensko-kninske županije. Organiziran je i turnir u kartama.
Turnir ima 40 godine tradicije, kojem se ne mogu podičiti malo koja mjesta. Brojni gledatelji su bili očarani borbenošću, velikom željom za pobjedu, kvalitetnim utakmicama i potezima malonogometnih majstora na velikim vrućinama. Pod stoljetnim Peričinim hrastovima organizatori su pripremili bogatu ponudu jela i pića. Novčanih nagrada nije bilo, ali zato su četiri prvoplasirane ekipe za svoj veliki uspjeh dobile pečene janjce i odojka.

U finalnoj utakmici snage su odmjerile CB Ivanac Seline i Bajda i prijatelji, a za treće mjesto igrali su Budak i Kiks. Cjelodnevno igranje pod tropskim vrućinama iscrpilo je finaliste i umor je napravio da igrači imaju "olovne noge". U teškim uvjetima igre u finalnoj utakmici prikazan je odličan nogomet do zadnjeg sučevog zvižduka. Mreže su ipak ostale netaknute i pobjednika su odlučili šesterci, u kojima je bio uspješniji CB Ivanac.

U utakmici za treće mjesto Budak je tijekom cijele utakmice stvarao šanse, nametnuo žestok ritam igre kojeg Kiks nije mogao pratiti. Turnir je zatvoren domoljubnom pjesmom „Bila Vlaka pasti neće nikada.

Finale: CB IVANAC SELINE - BAJDA I PRIJATELJI (0:0) 3:2
CB IVANAC SELINE : V.Šušić, S.Šušić, Lipotica, Vučković, J. Kresović, L.Kresović, Šimurina, Šarić. Voditelj: Marko Šarić
BAJDA I PRIJATELJI : Storić, Škarić, Zekonjić , Tabula, Omrčen, Stipaičev,V.Biluš, Perak, S.Biluš. Voditelj: Josip Periša -Mladić.

Utakmica za 3. mjesto: BUDAK- KIKS 3:0
BUDAK : M.Orlović, Kardum, M.Bačić 1, N.Bačić, Rubelj, D.Perica, I.Perica 2, Čirjak. Voditelj: Kristijan Brčić
KIKS : Miletić, M.Gospić, J.Gospić, Tokić, Šalina, Dokoza. Voditelj: Valentino Miletić

Najbolji igrač: Stipe Šušić - CB Ivanac Seline
Najbolji strijelac: Marko Šarić - Cb Ivanac Seline
Najbolji vratar: Hrvoje Storić

Najbolje ekipe
1. mjesto: Cb Ivanac Seline - 3 pečena janjca,odojak, pehar, medalje
2. mjesto: Bajda i prijatelji - 2 pečena janjca, odojak, pehar, medalje
3. mjesto: Budak - 1 pečeni janjac,odojak, pehar, medalje
4. mjesto: Kiks - pečeni odojak, pehar

Najbolje ekipe turnira u kartama
1. mjesto: Ante Balen i Josip Žilić - 1 pečeni odojak
2. mjesto: Marijo Marić-Cvijin i Bukarica - kašeta piva