Gradski i županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač danas je ispred uprave PU zadarske održao konferenciju za medije na kojoj je osudio postupanje načelnika kriminalističke policije Bore Mršića, koji je pijan skrivio prometnu nesreću, pri čemu je ozlijeđena jedna osoba, ali i komentar načelnika PU zadarske Antona Dražine, koji je relativizirao događaj i rekao da taj čin nije dovoljan za njegovu smjenu. Također je pozvao policiju da otkrije je li Mršić bježao s mjesta prometne nesreće te da iznese podatak čije je rent-a-car kuće automobil vozio.

- Ovo nije konferencija protiv policije i policajaca. Ja sam inspektor, policajci su moji kolege i prijatelji s kojima sam puno radio, nego konferencija o odvajanju žita od kukolja. Pravi policajac nikada ne bi ušao pijan u auto, osim ako to nije baja koji misli da je policajac. Kasniji razvoj događaja pokazuje da iza njega stoji načelnik Dražina koji to minorizira i kaže da nije počinio krimen. To su ti Dražinini kadrovi na mjestu načelnika kriminalističke policije, Zrinko Perica koji je počinio pronevjeru i ovaj koji vozi pijan. Osim toga, ako je bio pijan u 7 sati ujutro, znači li to da je počeo piti u šest, ili da je bio pijan cijelu noć?, pitao se Pupić-Bakrač.

Evocirao je i snimku na kojoj je Mršić svojedobno snimljen s prijateljima na zabavi, pitajući se pripada li automobil nekome od njih, ali i zajednički ručak s dožupanom Šimom Vickovićem u Sukošanu prije nego će biti uhićen zbog navodne prijetnje Božidaru Longinu, ručak s Božidarom Kalmetom... Rekao je i kako od policije već devet mjeseci ne može dobiti odgovor na upite tko je platio te večere, te ima li Kalmeta dozvolu za nošenje oružja.

- Kakva je to izjava da se amnestira policajac koji pijan sjeda za auto i izaziva nesreću? U zadarskoj policiji kažnjeni su službenici koji su sklonili snimku vožnje Josipa Ćelića kroz Briševo 200 na sat. Ja se pitam je li on zvao njih ili načelnika Dražinu? Je li Dražina odgovarao za to ili njegovi ljudi? Pravi policajci se srame ovakvih kolega, a Dražina staje iza njih, poručio je Pupić-Bakrač.