Udruga tjelesnih invalida Zadar na Višnjiku je održala Izbornu skupštinu, prvu nakon što ih je prošle godine u tome spriječila korona.

Na Izbornoj skupštini jednoglasno su odabrani novi/stari kandidati za predsjednika, dopredsjednika, članove Predsjedništva, Nadzorni odbor i zastupnike Savezne udruge. Novi mandat predsjednika obnašat će dosadašnji predsjednik Željko Županović, a novi potpredsjednik Udruge je Filip Jadrijev. Članovi predsjedništva su Branko Nešović, Luka Sršen, Pero Žilić, Marija Ilić, Emira Alidžanović, Alenka Lantinčić i Majda Vukoša. U Nadzornom odboru sjedit će članovi i njihovi zamjenici: Ivan Anušić, Vjekoslav Valčić, Sveto Popović, Hata Radevska, Anita Rudić i Ilija Margarin. Zastupnicima Savezne udruge imenovani su Željko Županović (HSUTI), Pero Žilić (HSUCDP) i Filip Jandrijev (SDDH).

Udruga tjelesnih invalida Zadar nedavno je održala dan otvorenih vrata pod geslom "Kriza je prilika za novi početak". Tada nam je predsjednik Županović ponovio njihove zahtjeve prema Gradu, a pričalo se o njima i na današnjoj Skupštini. Vesele se resocijalizaciji i planiraju jednodnevni izlet u Pakovo selo koji će se održati u rujnu ove godine, ukoliko epidemiološki uvjeti to budu dozvoljavali.