Jure Lisak, autor grafita u Velebitskoj ulici u Zadru koji je vandaliziran proteklog vikenda, komentirao je taj slučaj u gostovanju na Radiju 057. 

- Kada sam prvi put čuo da su uništili mural, preplavio me neki gadan osjećaj. Ne znam jesu li u pitanju nekakve namjere mržnje ili je u pitanju nezdrava osoba. Mural ćemo svakako sanirati, no ako kao društvo ne djelujemo i postupimo ka tome kako treba i pomognemo toj osobi na bilo koji način, ista će se stvar ponoviti i drugi put. U taj mural uložio sam puno truda i vremena, "dao" ga svima, a neka osoba je to "uzela" na krivi način, ustvrdio je autor grafita. 

Podsjetimo, riječ je o dugom muralu koji započinje s Tomislavom Ivčićem, zatim slijedi Sv. Donat i zvonik katedrale svete Stošije, dvorana Jazine i grbovi Zadra i Dalmacije, pa pet nebodera, a posljednja je prikazana nova dvorana Krešimira Ćosića. Izrađen je prošle godine u ovo vrijeme. 

- Zadar je prepun potencijala za ovakve projekte. Škrta sjeverna pročelja trokatnica i četverokatnica dali bi se odlično oslikati, rekao je Jure koji će već danas krenuti u akciju popravljanja murala na Voštarnici. Ovaj put će u njega unijeti detalje koji su i prije vandalskog čina bili u planu, pa će mu se ubrzo vratiti onaj stari sjaj. Štoviše, bit će bolji nego prije.