Napokon je PU zadarska iz Bolnice dobila nalaze za pet ozlijeđenih osoba u jučerašnjem sudaru vozila zadarske i zagrebačke registracijske oznake na državnoj cesti u Poljicima.

Dvije osobe su teško ozlijeđene -  putnica u dobi od 62 godine iz zagrebačkog vozila i dijete iz auta zadarskih registarskih oznaka.

Još uvijek se čeka nalaz za 62-godišnjeg vozača u autu zagrebačkih registracijskih oznaka. Liječnici na Hitnom bolničkom prijemu utvrdili su jučer poslijepodne lakše tjelesne ozljede kod 61-godišnjeg vozača i 42- godišnje putnice  iz vozila zadarsih registracijskih oznaka.

Nad 61-godišnjim vozačem auta zadarskih oznaka, policija će provesti krim obradu, budući da je očevidom nesreće koja se dogodila kod ulaza na farmu magaraca jučer u 16 sati, utvrđeno da je on zbog neprilagođene brzine izazvao sudar. Vozač zadarskog auta da bi zaobišao vozilo ispred sebe koje je skretalo, prešao je na suprotni trak i sudario se s vozilom zagrebačkih oznaka, rečeno je u jučerašnjem izvještaju iz PU zadarske.