Zadar, 25. lipnja 2021. - U ljetnim mjesecima i toplim danima pred nama, svi maštamo o novoj ljetnoj garderobi i rekvizitima za brojne aktivnosti. Ostvarite nekome želju i poklonite mu fantastičan shopping u omiljenim trgovinama centra s poklon-karticom Supernove.

Godišnjice, obljetnice, poslovne prigode, rođenja, vjenčanja i rođendani prigode su kojima se neizmjerno veselimo, ali ponekad nam zadaju muke kada ne znamo što pokloniti slavljeniku. Supernova Zadar svim dilemama staje na kraj fantastičnim prijedlogom - kupovinom poklon-kartice u željenom iznosu razveselit ćete slavljenike svih generacija. Odabirom poklon-kartice dragoj osobi omogućite kupovinu u više od 70 trgovina centra, ali i shopping u svim centrima Supernova diljem Hrvatske. Vlasniku kartice na raspolaganju je tako bogat asortiman obuće, odjeće, modnih dodataka, kozmetike ili parfema te dječje i sportske opreme kao i opreme za dom.

Svoju karticu kupiti možete na infopultu centra, a na raspolaganju vam je nekoliko atraktivnih motiva. Raspoloživi iznosi za uplatu su od 100 do 5 000 kn pa tako sami možete odlučiti koliki ćete iznos pokloniti i kako će vaša kartica izgledati. Osim na lokaciji centra, karticu je moguće kupiti i putem našeg webshopa što je vrlo praktično ako niste u gradu i potrebna vam je brza i praktična nabavka poklona. Sve online kupce očekuje i dodatna pogodnost - svoju karticu možete i personalizirati u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Odaberite poklon s kojim nećete pogriješiti i razveselite nekoga nezaboravnim shopping danom. Sve dodatne informacije o Supernova poklon-kartici pronađite na našem webu, a želite li karticu naručiti online, učinite to putem webshopa. Odabir idealnog poklona nikada nije bio jednostavniji!