Jedanaest ekipa natjecalo se za titulu pobjednika prvog humanitarnog turnira Božava Bay Madness koji se u subotu odigrao na jedinstvenoj lokaciji u zaljevu Opatičina. Prvo mjesto osvojila je ekipa Tutta Forza koja je u finalu pobijedila Molat rezultatom 24:16.

Nakon što su se slegli dojmovi, organizatori turnira, Udruga mladih Božava i Turistička zajednica mjesta Božave, izvijestili su javnost o tijeku humanitarne priče koja se odvijala iza turnira s pratećim zabavnim programom.

- S ponosom možemo objaviti da smo za obitelj Matijević do sada prikupili 18.130 kuna. Humanitarna akcija još uvijek traje te će Udruga mladih Božava kroz cijelo ljeto prikupljati novac od prodaje majici s turnira, ali i ovogodišnjih crvenih i plavih Božava 2021. majici s agavom na kockice.

Pomoću prikupljenih novaca te građevinara koji su se nakon naše objave javili kako bi nesebično poklonili svoje vrijeme i vještine, dovršit će kuća Andrijane Matijević, samohrane majka petero djece iz Škabrnje.

- Hvala svima koju su nam drage volje pomogli u ovom teškim trenucima, kako bi mogli krenuti iz početka i kako bi moja djeca mogla imati pristojne uvjete za život. Tada ću ja biti mirna, ništa više mi ne treba. Ovo mi znači najviše na svijetu, rekla nam je Matijević, iznenađena i zahvalna odazivom građana.

Ako ste u mogućnosti, još uvijek možete donirati novce direktno na žiro račun:

UDRUGA MLADIH BOŽAVA
IBAN: HR1224070001500014627
MODEL: HR99
Svrha uplate: Donacije za obitelj Matijević
SWIFT/BIC: OTPVHR2X
OTP BANKA