Na dobro poznatoj adresi u Varoši ponovno je otvoren Delimaris Fish&Chips!

Nova i moderna priča zadarske obiteljske firme DI Maris startala je u srpnju 2020. godine, a nakon zimske pauze, vraćaju se za Zadrane i inozemne goste koji su ih željno iščekivali.

Najatraktivnija jela, odnosno ona za koje su kupci najviše posezali, ostavljena su u ponudi. Riječ je o Jadranskoj frituri, Slatko-kiselim kozicama u tempuri i Hobotnici u somunu, a sve s potpisom poznatog zadarskog kuhara Tomislava Karamarka. Ove godine ljubitelji domaćeg, jadranskog i tradicionalnog, moći će uživati u odresku lososa sa žara s povrćem, koji je novitet u ponudi Delimarisa.

Ona zahtjevnija nepca mogu u ponudi pronaći i ostala vrhunska jela: Tuna burger s džemom od kapule, Teriyaki tortilla tuna wrap te Fish&Chips kao najpoznatije svjetsko riblje jelo, a tu su i zdrave salate s morskim plodovima.

Delimaris Fish&Chips nije namijenjen samo stranim gostima, već i domaćem čoviku koji se želi maknuti od pizza cuta i mesnih jela. Od najmanjih do onih odraslih - u širokoj ponudi svatko će pronaći svoj omiljeni riblji obrok koji se može pojesti s nogu.

Kućica Delimaris Fish&Chipsa je na Street Food Festivalu održanom u rujnu prošle godine bila apsolutni hit, a zašto je to tako, provjerite već danas na adresi Stomorica 12!