Mjesec dana nakon što je otvorena poslovnica Hrvatske poštanske banke (HPB) na novoj adresi, danas je priređena svečanost i povodom dva jubileja: 30 godina od osnivanja HPB i 15 godina poslovanja u Zadru, istaknuo je to Marko Badurina, predsjednik Uprave.

- HPB nije samo banka koja ima najrasprostranjeniju mrežu jer posluje pri poštanskim uredima, nego je je to banka koja je pouzdan partner u vašim planovima. Stvaramo bolji život i uvjete našim zaposlenicima i zajednici, tako je predsjednik Uprave HPB najavio prigodnu donaciju.

Direktorica regionalnog centra za stanovništvo, Katarina Grabovac uručila je ček na iznos od 40 tisuća kuna dr. Renati Bek, ravnateljici Doma zdravlja koji je jedan od poslovnih klijenata HPB. 

- Novac će biti utrošen za obnovu našeg prostora u kojem su dvije ambulante primarne i jedna dentalne zaštite, kazala je uz zahvalnost ravnateljica te županijske ustanove.

U ulozi domaćice okupljanja klijenata i poslovnih partnera, gostiju iz Zagreba, bila je Kristina Špika Jović, direktorica regionalnog centra Dalmacija Sjever u sklopu kojeg su poduzetnički centri Šibenik i Zadar.

Među uzvanicima su bili i predstavnici Grada Zadra, direktori komunalnih poduzeća te zadarski poduzetnici.

Otvaranje nove poslovnice HPB s regionalnim centrima za gospodarstvo i za stanovništvo, blagoslovio je fra Mirko Kralj iz susjedne župa sv. Ivana. Poželio im je da imaju što više klijenata - od onih najmanjih do najvećih.

Svečanost povodom otvorenje nove poslovnice HPB bila je prilika klapi Intrade za prvi javni nastup u Zadru. Izbor je bio pun pogodak za opuštenu atmosferu koju su svojim angažmanom priredili domaćini s Put Murvice 12D.

Poslovnica te državne banke preselila se s Relje u novi, veći, moderniji i pristupačniji prostor stambeno - poslovnog kompleksa.