Namještaj Mima, poduzeće za proizvodnju i prodaju namještaja koje već 30 godina uspješno djeluje na hrvatskom tržištu sutra u 9 sati otvara vrata novog i najvećeg salona u Zadru, na adresi 159. Brigade 1. Zbog nove lokacije svojim će kupcima biti još pristupačniji i s još bogatijom ponudom jer salon broji čak 6000 m2. Prostor odlikuje ojačani skladišni prostor koji će kupcima omogućiti brže isporučivanje robe.

Danas je u novom prostoru održano svečano otvorenje za poslovne partnere i medije koje je popraćeno prigodnim programom: zvukovima lokalnog benda „Rockatansky", cooking showom kuhara Renata Kraljeva i cateringom Zara. Svečanost je započela pozdravom od strane vlasnika Milenka Marjanovića, a na eventu su se našla poznata domaća lica poput pjevačice Marine Tomašević, operne pjevačice Antonele Malis, influencerice Andree Reje, dizajnerice Sane Barabe te voditeljice i influencerice Antonije Blaće.

U vidu društveno odgovornog poslovanja, kakvo poduzeće vodi od samog osnutka, uručene su tri donacije: Udruga za Down sindrom Zadar, Dječji vrtić „Latica" i Zadarske šapice primili su po 10 tisuća kuna. Ovo poduzeće rado kroz česte donacije doprinosi institucijama koje djeluju za opću dobrobit društva i okoliša. Kada se radi o donacijama, najbitnije je da su one maksimalno iskorištene - tako da doprinose boljoj kvaliteti života najugroženijih skupina. Namještaj Mima je posebno senzibilan oko najranjivijih skupina, a već treću godinu zaredom ciljano provode i donacije usmjerene pomaganju udrugama za zaštitu životinja.

Dugogodišnjim prisustvom u Zadarskoj županiji, ovaj brend je stekao povjerenje i lojalnost kupaca, što ističu kao jednu od najvećih snaga poduzeća. Kupci su ti koji igraju najvažniju ulogu u postojanju poduzeća te su svjesni da njima duguju svoj uspjeh.

Sutra od 9 sati možete biti prvi posjetitelji za koje je Mima osigurala brojne pogodnosti: -20% na namještaj i dekoracije, 45-55% na kuhinje po mjeri, do -60% na ugradbene ormare, promo cijene i pogodnosti na bijelu tehniku, kao i poklone iznenađenja. Do subote u salonu možete sudjelovati i u nagradnom natječaju za vrijednu nagradu - osvojite ovaj boxpspring Deluxe!

Obiđite vrhunski opremljene ambijente i pronađite najnovije trendove u uređenju doma i apartmana, te prvi iskoristite pogodnosti i poklone. U četvrtak, 17. lipnja u 9 sati ujutro pravac Namještaj Mima, 159. brigade 1!

Više potražite na internet adresi www.namjestaj-mima.hr!