Pročelnik Upravnog odjela za gospodrstvo, turizam i EU fondove Zadarske županije i strastveni kvizaš, Lovro Jurišić, najuspješniji je ovotjedni natjecatelj popularna game-showa "Tko želi biti milijunaš?" u kojem je osvojio 125.000 kuna!

Svoj prvi džoker "pola-pola" iskoristio je na filmskom pitanju za 8000 kuna. U suženu izboru ponuđenih odgovora na pitanje koga Kirk Douglas nije glumio tijekom svoje duge karijere ostale su uloge američkog kockara i talijanskog revolucionara (a ispale tračkog roba te nizozemskog slikara). Jurišić je naposljetku točno odgovorio kako zvijezda Hollywooda nije utjelovila talijanskoga revolucionara.

U blizini kojega je grada dolina Neandertal, poznata po nalazištu fosilnih ostataka pračovjeka, glasilo je pitanje za 125.000 kuna. Na njemu mu je sreću donio džoker "zovi" naglasivši kako je riječ o blizini grada Düsseldorfa (a ne Freiburga, Leipziga ili Hannovera).

Jurišić je zatim otvorio i pitanje za četvrt milijuna kuna no na njemu je odustao. Nije znao kojeg je iznimno temeljitog kolegu Igor Stravinski nazvao "najsavršenijim među švicarskim urarima". Erika Satiea, Claudea Debussyja, Gabriela Fauréa ili Mauricea Ravela? Naposljetku je izjavio da bi to mogao biti Gabriel Fauré, ali Stravinski je spomenutu izjavu upotrijebio opisavši Ravela.

Zavidno znanje Jurišić je već pokazao na televiziji 2019. godine, kada je na HRT-ovom kvizu Šifra osvojio 100.000 kuna.