Zadarska bolnica koja ima preko 1 400 zaposlenih raspisala je natječaj za 14 radnih mjesta.

Uglavnom se traži medicinsko osoblje na određeno vrijeme dok su im logoped, primalja asistentica i prvostupnica sestrinstva potrebni za stalno. Natječajem se traži i doktor medicine za potrebe Hitnog bolničkog prijeme na kojem je i dalje sve veća gužva i pritisak pacijenata. Na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu uglavnom rade tek završeni liječnici, tzv. sekundarci i oni koji imaju mentore, a doznajamo da su na Odjeli i prvi specijalisti hitne medicine.

  Jedno radno mjesto otvoreno je za prvostupnicu sestrinstva na neodređeno, a drugo mjesto za istu stručnu spremu je na neodređeno. U stalnoj potrazi za medicinski sestrama, na ovom se natječaju traže njih četiri na određeno vrijeme. Može to biti i medicinski tehničar.

Na određeno se traži i osoba za mjesto prvostupnice laboratorijske dijagnostike kao i za radno mjesto laboratorijskog tehničara. Uz stalno mjesto za primalju asistentica, drugo je u natječaju bolnice raspisano na neodređeno vrijeme.

Bolnica traži i administrativnog referenta na određeno ali i kuhara za stalno. To je radno mjesto vrlo često slobodno na natječajima zadarske bolnice.